Wandbekleding

Ook voor wandbekleding bent u bij Schildersbedrijf Vis aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor glasweefselbehang, fotobehang, behang op papier-glasweefselbasis en behang op vinylbasis.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang

Dit behang is gemaakt van fijne glasvezels. Deze zijn geweven en geperst. Zo ontstaat een sterk gaas dat kleine scheurtjes in de ondergrond weet op te vangen waardoor uw wanden tegen een stootje kunnen. We werken dit glasweefselbehang voor u af met een latex muurverf.

Papier-glasweefsel

Behang op papier-glasweefselbasis (smart paper) bij dit nieuwe soort behang wordt de onderste laag gemaakt van een glasvlies materiaal. Dit zorgt voor stevigheid en is eenvoudig aan te brengen mede doordat de lijm aangebracht wordt op de wand.

Papier-glasweefsel: er is veel keus in kleur en dessins.

Fotobehang

Fotobehang

U kunt digitaal een foto bij ons aanleveren. Deze brengen wij aan op uw wand in de gewenste afmeting. Kiest u een foto uit uw eigen archief, let u er dan op de juiste resolutie. 

Voor ideeën kunt u ook kijken op www.shutterstock.com.

Vinylbasis

Heeft u in uw huis of kantoor een vochtige ruimte? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een behang dat tegen een stootje kan: behang op vinylbasis. Dit behang is dikker dan standaard behang.

Fellini-Markthal-Rotterdam-web-5
Restaurant Fellini - Markthal Rotterdam

Wellicht heeft u er al een bezoek gebracht: de nieuwe Markthal in Rotterdam, het foodwalhalla van Nederland. Eén van de 96 spectaculaire versunits met dagverse producten hebben wij voorzien van een industriële look.

Bekijk dit project

© 2015 Schildersbedrijf Vis | Home - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid