Schilderen

Schildersbedrijf Vis geeft advies op maat en zorgt voor hoogwaardige uitvoering. Voor schilderwerk binnen én buiten. Vooraf bespreken we met u de wensen en mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een passende offerte.

schilderen-480

Buiten

Kozijnen, deuren, gevelbetimmering en buitenmuren. Wij verzorgen graag voor u het onderhoud van uw buitenschilderwerk. Zo blijft het houtwerk goed beschermd tegen weersomstandigheden. Een goede voorbehandeling en afwerking met hoogwaardige verfproducten is nodig om de levensduur van houten onderdelen te vergroten. Zo voorkomt u onder meer houtrot en corrosie (roestvorming op metaal).

Wij adviseren u om elke vijf jaar uw buitenschilderwerk te (laten) onderhouden. Zo houdt uw huis of kantoor zijn waarde.

Ziet u scheurtjes of roestplekken in het houtwerk? Neemt u dan snel contact met ons op, want onderhoud is dan op korte termijn noodzakelijk.

Binnenschilderwerk

Binnen

Wanden, plafonds, radiatoren en trappen. Door deze te schilderen geeft u uw huis of kantoor een mooie en persoonlijke uitstraling. U kunt kiezen voor wit of voor kleur. Kies voor een sfeer die u aanspreekt en uw woongenot vergroot.

Wij zorgen voor hoogwaardige uitvoering en gebruiken daarbij krasvaste lakverven op waterbasis. Deze zijn geurarm en worden niet geel.

Een huis dat goed is geschilderd, behoudt zijn waarde.

Regelmatig onderhoud van het schilderwerk beschermt uw wanden en plafonds tegen slijtage, vocht en schimmelvorming. En beschermt uw deuren en kozijnen tegen de invloed van de huiselijke luchtvochtigheid.

Fellini-Markthal-Rotterdam-web-5
Restaurant Fellini - Markthal Rotterdam

Wellicht heeft u er al een bezoek gebracht: de nieuwe Markthal in Rotterdam, het foodwalhalla van Nederland. Eén van de 96 spectaculaire versunits met dagverse producten hebben wij voorzien van een industriële look.

Bekijk dit project

© 2015 Schildersbedrijf Vis | Home - Algemene Voorwaarden - Disclaimer - Privacy beleid